Ooglaseren is voordelig

Een ooglaserbehandeling is een kostbare ingreep van een paar duizend euro. Dit kan een reden zijn om af te zien van een behandeling. De vraag is echter: Wat is duurder, een ooglaserbehandeling of uw bril of contactlenzen? Met een simpele rekensom gaan wij hier voor u duidelijkheid in scheppen.

Ooglaseren versus bril of contactlenzen

Voorbeeld contactlenzen: u draagt zachte contactlenzen. Lenzen kosten minimaal € 200,- per jaar, inclusief el líquido y de oogcontroles. Na 10 jaar bent u 2.000,- euro kwijt. Waarschijnlijk draagt u de komende 40 jaar nog lenzen, het totaalbedrag komt dan uit op minimaal 8.000,- euro.

Voorbeeld bril: een bril op sterkte kost ongeveer 300 euro, u kunt ongeveer 2 jaar met een bril doen. Na 20 jaar bent u 3.000,- euro kwijt. Als u de komende 40 jaar nog een bril draagt zal dit uitkomen op een totaalbedrag van minimaal 6.000,- euro.
Over het algemeen zijn de kosten van een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren 2000,- tot 4000,- euro. Een flink bedrag, maar ook een eenmalige investering waar u uw leven lang plezier van heeft.
Conclusie
Een ooglaserbehandeling is een dure ingreep, bij een contactlenzen of een bril zijn de kosten soms wel het driedubbele. Met een ooglaserbehandeling bent u uiteindelijk goedkoper uit!

Komen uw ogen in aanmerking?

Een mooie rekensom, maar zijn uw ogen wel geschikt voor een ooglaserbehandeling? Bij de oogkliniek in Amsterdam of Eindhoven kunt u een ooglaser vooronderzoek inplannen om te kijken of uw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling y lo que el kosten van deze behandeling zijn.
De kosten van een ooglaser vooronderzoek bedragen 75,- euro. Indien uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling worden de kosten in mindering gebracht op uw ooglaserbehandeling.