Ooglaseren versus contactlenzen

Ooglaseren is net zo veilig als jarenlang elke dag uw lenzen dragen. Een ooglaserbehandeling kan uw leven een stuk prettiger maken.

Ooglaseren bewezen veilig

Het is wetenschappelijk bewezen dat een ooglaserbehandeling ongevaarlijk is. Zeker bij Vision Ooglaseren, waar de meest ervaren oogartsen werken met de modernste technologie om uw ogen succesvol te behandelen.

IntraLase ooglaserbehandeling

Elke medische ingreep heeft zijn risico’s, zo ook het ooglaseren. Deze risico’s zijn net zo klein als het langdurig dragen van contactlenzen.
De IntraLase ooglaserbehandeling is de meest veilige en modernste manier van ooglaseren op dit moment.
Deze ooglaserbehandeling is volledig computergestuurd en 100% mes vrij.

Ooglaseren is goedkoper

Een ooglaserbehandeling is een kostbare ingreep. Bij Vision Ooglaseren is de veiligste manier van ooglaseren mogelijk voor de scherpste prijs van Nederland. Vergelijk de éénmalige kosten van een ooglaserbehandeling maar met de steeds terugkerende kosten van uw bril of contactlenzen. Uw ooglaserbehandeling is binnen gemiddeld vier jaar al terugverdiend. Onder het kopje kosten ooglaseren kunt u de prijzen van Vision Ooglaseren terugvinden.

Vergoeding ooglaseren

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van uw ooglaserbehandeling, dit kunt u zelf navragen bij uw zorgverzekeraar. Tot het einde van het jaar kunt u nog overstappen van zorgverzekeraar, dit kan zeker de moeite waard zijn om te mee te nemen bij uw beslissing. Kijk hier voor een overzicht vergoedingen ooglaseren 2013 per zorgverzekeraar.

Vrijblijvend ooglaser vooronderzoek

Helaas is niet iedereen geschikt voor een ooglaserbehandeling. Tijdens een ooglaser vooronderzoek kunnen onze oogartsen zien of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Het vooronderzoek, uitgevoerd door gekwalificeerde oogartsen geeft aan of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Boek hier een vrijblijvend ooglaser vooronderzoek.