Ogen laseren? Doe het veilig bij Vision Ooglaseren

Heeft u twijfels om uw ogen te laseren? Boek een vrijblijvend ooglaser vooronderzoek om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor het ooglaseren.

Contactlenzen of een bril

Ooglaseren is al jarenlang bewezen veilig. Is het voor u geen droom om zonder lenzen of bril door het leven te gaan? Elke ochtend opstaan en direct zicht. Op lange termijn is een ooglaserbehandeling voordeliger dan keer op keer nieuwe contactlenzen of een bril aan te schaffen.
Een ooglaserbehandeling kan het leven een stuk prettiger maken.

Veiligste ooglaserbehandeling

De oogartsenteams van Vision Ooglaseren zijn in staat de meest veilige manier van ooglaseren uit te voeren. De IntraLase ooglaserbehandeling is volledig computer gestuurd, wat de kans op complicaties tot het minimum beperkt. Onze oogartsen hebben deze manier van ooglaseren in Nederland geïntroduceerd. Onze oogartsen, in samenwerking met de modernste ooglaser apparatuur zullen garant staan voor een succesvolle ooglaserbehandeling.

Kosten ooglaseren

Bij Vision Ooglaseren kunt op dit moment profiteren van de scherpste prijs van Nederland voor de veiligste manier van ooglaseren. De IntraLase ooglaserbehandeling is € 1.998,- voor beide ogen. Deze prijzen voor ooglaseren zijn inclusief het vooronderzoek, de ooglaserbehandeling en de nacontroles. De prijzen op de website zijn all-inclusief, niet afhankelijk van uw oogafwijking.

Beoordeling Vision Ooglaseren

Een ooglaserbehandeling is een ingreep waar u goed over moet nadenken. Voordat u besluit een vooronderzoek en eventueel de behandeling in te plannen wilt u waarschijnlijk eerst weten wat u te wachten staat. Veel patiënten gingen u voor bij Vision Ooglaseren en hebben onze kliniek als uitstekend beoordeeld, lees hierr een aantal ooglaser ervaringen.

Reacties zijn gesloten.