De nieuwste manier van ooglaseren

Bij Vision Ooglaseren kunnen wij u de nieuwste, en veiligste manier van ooglaseren aanbieden. De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door het meest ervaren oogartsenteam van Nederland.

De veiligste ooglaserbehandeling ter wereld

De IntraLase ooglaserbehandeling is de veiligste manier van ooglaseren ter wereld op dit moment. Het is de eerste ooglaserbehandeling que 100% mesvrij is . De IntraLase is volledig computer gestuurd waardoor uw ogen nog veiliger en preciezer behandeld kunnen worden. De IntraLase behandeling is geheel pijnvrij, zonder bloed verlies y duurt maar 5 minuten. De kans op complicaties is hierdoor tot het minimum beperkt. Bij de IntraLasebehandeling kan vooraf het resultaat van de behandeling worden vastgelegd. Het herstel na de behandeling verloopt zeer snel, binnen twee dagen is uw zicht volledig hersteld.

Meest ervaren oogartsenteam

Bij Vision Ooglaseren worden uw ogen behandeld por los meest ervaren oogartsen van Nederland. De oogartsenteams zijn zeer vakkundig op het gebied van ooglaseren y están familiarizados met de nieuwste en modernste ooglaser apparatuur . Het oogartsenteam van Vision Ooglaseren heeft in 2005 de IntraLase behandeling in Nederland geïntroduceerd. Dit maakt het equipo en el campo van oogheelkunde een van de meest ervaren oogartsenteams.
Het ooglaser vooronderzoek
Niet iedereen is geschikt voor een ooglaserbehandeling. Aan de hand van een uitgebreid ooglaser vooronderzoek kunnen onze oogartsen testen of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren. Een ander voordeel van een vooronderzoek is dat u gelijk een gevoel kunt krijgen bij de werkwijze van de kliniek.

Reacties zijn gesloten.