Nooit meer lenzen

Voor veel mensen lijkt dit toekomstmuziek. Beautyredacteur Astrid hakte de knoop door en onderging een ooglaserbehandeling. Haar verhaal is vandaag te lezen in Vrouw bijlage van de Telegraaf. In haar artikel gaat zij uitgebreid in op het verloop van haar behandeling.

Daarin verteldt ze dat ze ondanks dat ze weet wat haar te wachten staat, het toch eng blijft vinden. De behandeling zelf valt haar uiteindelijk mee; het ‘vervelendste’ gedeelte van de behandeling, het plaatsen van een ring op haar oog, voelt raar, maar doet geen pijn. Na afloop heeft ze sufría de pijnlijke ogen.
Na 4 uur zou de pijn moeten wegtrekken, maar dat kan ze zich en ese momento nog niet voorstellen. Ze kruipt la cama a tiempo in , de volgende ochtend ziet , el mundo letterlijk een stuk beter uit; ze kan zien! In de daaropvolgende dagen gaat het telkens een stukje beter.
Per dag ziet ze een stukje más nítida y meer helder. Achteraf geeft ze aan dat ze de behandeling muy intenso vond, maar door het uiteindelijke resultaat verdwijnt de herinnering aan de behandeling naar de achtergrond. Wat overblijft is het gevoel dat het haar echt dubbel en dwars waard was! Dat gevoel wordt versterkt op het moment dat ze op vakantie gaat, en haar bril y lentes thuis kan laten. Geen gedoe meer met lenzen op het strand en tijdens het zwemmen. Ze kan las 24 horas del dag de wereld helder in haar opnemen zonder ooit nog lenzen te hoeven dragen!

Wilt u ook van uw lenzen af? Kom er vrijblijvend achter of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling y un libro uitgebreid vooronderzoek