Komt u in aanmerking voor een ooglaserbehandeling?

Een ooglaserbehandeling is voor veel mensen de oplossing om afscheid te nemen van hun bril of contactlenzen. Maar hoe weet je of jouw ogen wel geschikt zijn om te laseren? Hiervoor kun je bij ons een vooronderzoek laten uitvoeren, waarbij we in 2 uur uitgebreid testen en meten of je in aanmerking komt. Daarna weet je gelijk of je geschikt bent. Dit bepaalt de oogarts.

Checklist: kom ik in aanmerking voor ooglaseren?

  • Ja, als je sterkte tussen de -10 en + 4,5 ligt.
  • Ja, als je tussen de 18-60 jaar bent.
  • Ja, als je afwijking van je bril of contactlenzen tenminste een half jaar stabiel is.
  • Ja, je gezondheid is goed zonder medische klachten.
  • Ja, je bent niet zwanger en geeft tenminste al 3 maanden geen borstvoeding meer.

Veilig ooglaseren

Indien uit het vooronderzoek blijkt dat jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling zal in overleg met de oogarts besproken worden welke behandeling het beste bij je past. Bij Vision Ooglaseren wordt de meest veilige manier van ooglaseren toegepast door zeer ervaren en gecertificeerde oogartsen.

Het Ooglaservooronderzoek

Voorafgaand aan elke ooglaserbehandeling doen wij bij Vision Ooglaseren een uitgebreid ooglaser vooronderzoek. De ogen worden met uiterst geavanceerde apparatuur onderzocht en getest op alle bovengenoemde punten.
Profiteer nu van ons voordeelarrangement op ooglaseren en maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een ooglaser vooronderzoek. Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Reacties zijn gesloten.