Het proces van ooglaseren

Hoe gaat het proces in zijn werking van contactlenzen of bril dragend tot het ooglaseren en de nazorg.

Oriënteren op oogklinieken

Eerst gaat u zich oriënteren op verschillende websites en informatie aanvragen. Op deze websites kunt u de prijzen en beoordelingen vergelijken.

Ooglaser vooronderzoek

Na informatie te hebben over ooglaseren gaat u contact opnemen met de oogkliniek of vult u een ooglaser vooronderzoek formulier in. Er word dan contact met u gezocht om het vooronderzoek in te plannen. Draagt u lenzen? U dient er dan rekening mee te houden dat u voorafgaand aan het uitgebreid vooronderzoek een week geen zachte lenzen mag dragen. Harde lenzen mag u gedurende drie weken voorafgaand aan het onderzoek niet dragen.

Uit het uitgebreid vooronderzoek, wat anderhalf tot twee uur in beslag neemt, komt direct naar voren of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Bij het vooronderzoek krijgt u oogdruppels toegediend waardoor u wazig kunt gaan zien. Wij adviseren altijd om iemand mee te nemen die u naar huis kunt rijden of om met het openbaar vervoer te komen.

De ooglaserbehandeling

Na het ooglaser vooronderzoek kunt u direct een afspraak maken voor de ooglaserbehandeling. U heeft na het vooronderzoek een gesprek de oogarts welke ooglaserbehandeling het beste voor uw ogen zal zijn. Op dit moment werkt Vision Ooglaseren met de modernste ooglaser apparatuur. De IntraLase ooglaserbehandeling is 100% mes vrij en volledig computer gestuurd. De kans op complicaties is hierdoor tot het minimum beperkt.

Nazorg goed geregeld

Direct na de ooglaserbehandeling wordt gekeken hoe uw ogen reageren op de behandeling. De dag na de behandeling worden uw ogen voor de tweede keer onderzocht om eventuele complicaties te herkennen en eventueel te behandelen. De kans op complicaties is echter tot onder de 1% gedaald omdat Vision Ooglaseren met de nieuwste ooglaser apparatuur werkt. Na een maand, een half jaar en na een jaar , zijn er nog extra na controles voor de gezondheid van uw ogen gepland. Het uiteindelijke resultaat van een ooglaserbehandeling is , een half jaar zichtbaar. Indien een nabehandeling vereist is, willen wij u erop wijzen dat Vision Ooglaseren een Levenslange zichtgarantie afgeeft.

Reacties zijn gesloten.