Waarom uw ogen laseren?

Indien u een ooglaserbehandeling overweegt kan het zijn dat u angst heeft voor ernstige complicaties of nare effecten op lange termijn. We zullen deze hieronder bespreken.

Waarom uw ogen laseren

De dagelijkse bezigheden als sporten, naar het werk gaan, opstaan kunt u ondernemen zonder afhankelijk te zijn van een bril of lenzen. U hoeft nergens meer rekening mee te houden. Na een ooglaserbehandeling is uw zicht minimaal net zo scherp als met een bril of uw lenzen. Dit wordt ervaren als een ultiem gevoel van vrijheid.

Geen nadelen op lange termijn

Ooglaserbehandelingen worden al ruim 30 jaar uitgevoerd. De afgelopen jaren zijn het aantal ooglaserbehandelingen spectaculair gestegen, reeds miljoenen mensen hebben wereldwijd hun ogen laten laseren. Ooglaserbehandelingen al 30 jaar worden uitgevoerd op grond daarvan kunnen we concluderen dat ooglaseren op lange termijnen veilig bewezen is, het experimentele stadium is allang gepasseerd.

De kans op complicaties

Het percentage complicaties ligt bij onze oogkliniek onder de 1%. De juiste ooglaser apparaten in combinatie met ervaren oogartsen zorgen voor een perfect resultaat.

De kosten van ooglaseren

De vrijheid die u voelt als u weer scherp kunt zien zonder bril of lenzen is onbetaalbaar. Een ooglaserbehandeling lijkt dat misschien ook, dit kan een reden zijn om af te zien van een behandeling. De vraag is echter wat is duurder, een ooglaserbehandeling, uw bril of uw contactlenzen? Kijk hier voor de kosten van een ooglaserbehandeling.

Het ooglaservooronderzoek

Of u in aanmerking komt voor ooglaseren wordt bepaald op basis van de resultaten van een vooronderzoek. Wilt u weten of ooglaseren bij u mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een ooglaser vooronderzoek.