Waarom kiezen voor Vision Ooglaseren?

Ooglaseren is op dit moment erg populair onder de mensen en bij Vision Ooglaseren bent u verzekerd van de modernste en nieuwste manier van ooglaseren. Onze ervaren oogartsen zijn zeer vakkundig op het gebied van ooglaseren en zijn bekend met de nieuwste, modernste en veiligste manier van ooglaseren: de IntraLase ooglaserbehandeling.

Een ooglaserbehandeling is een ingreep die uw leven positief gaat beïnvloeden. Hoe fijn is het om zonder bril of contactlenzen door het leven te gaan. Het is daarom van belang dat u een goede keuze maakt waar u de behandeling laat uitvoeren.

Kijk bij uw keuze onder andere naar de ervaring van de oogartsen, de ooglaser apparatuur die wordt gebruikt en de totaal prijs voor een ooglaserbehandeling. Veel kliniek hanteren een vanaf prijs, daar blijkt na het ooglaser vooronderzoek de prijs een stuk hoger uit te vallen.

Ooglaser apparatuur

Vision Ooglaseren maakt standaard gebruik van de nieuwste generatie ooglasers, zowel voor de Lasek als de IntraLase ooglaserbehandeling. De FemtoSecond van IntraLase maakt uiterst nauwkeurige ooglaserbehandelingen mogelijk. Bij meer dan anderhalf miljoen praktijkgevallen bleek dat bij ooglaserbehandelingen met de Femto-ooglaser snellere, exactere en betere operatieresultaten mogelijk zijn. Dankzij deze apparatuur is het niet meer nodig een chirurgisch mesje te gebruiken, het flapje kan ook sneller worden gecreëerd.

IntraLase ooglaserbehandeling

De IntraLase is de nieuwste en veiligste manier van ooglaseren, deze behandelingen wordt niet in elke oogkliniek uitgevoerd. Bij Vision Ooglaseren zijn wij zeer verheugd deze ooglaserbehandeling uit te kunnen voeren. Onze oogarts dhr. Rolf Zandbergen heeft de IntraLase behandeling in Nederland geïntroduceerd en heeft dus zeer veel ervaring met deze behandeling.

De IntraLase behandeling heeft een behandeltijd van 5 minuten, is geheel pijnvrij en heeft geen bloedverlies. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een volledig computer gestuurde ooglaserbehandeling kan de behandeling nog preciezer en veiliger worden uitgevoerd dan voorheen en is de kans op complicaties minimaal.

Vooronderzoek ooglaseren

Helaas is niet iedereen geschikt voor het ooglaseren. Bij een vooronderzoek gaan we kijken naar de geschiktheid van uw ogen. Dit vooronderzoek bestaat uit een aantal metingen, o.a. de dikte van het hoornvlies en de pupilgrootte worden nagekeken. Het ooglaser vooronderzoek is geheel vrijblijvend voor u, zo krijgt u een indruk van de kliniek en de werkwijze van Vision Ooglaseren.

Reacties zijn gesloten.