De veiligste manier van ooglaseren

Wilt u scherp zien zonder bril of lenzen? Dan is ooglaseren de oplossing, ooglaserbehandelingen worden al ruim 30 jaar succesvol uitgevoerd. Bij Vision Ooglaseren werken onze oogartsen met de modernste en nieuwste ooglaser apparatuur. Mits gebruikmakend van de juiste apparatuur bediend door ervaren oogartsen is ooglaseren veilig bewezen.

De veiligste manier van ooglaseren

De meest veilige manier van ooglaseren op dit moment is zonder twijfel de IntraLasik ooglaserbehandeling, dit is de opvolger van de Lasik ooglaserbehandeling.
Onze oogarts Drs. Rolf Zandbergen heeft de IntraLase methode in Nederland geïntroduceerd. De IntraLase ooglaserbehandeling is 100% mesvrij, de behandeling is volledig computer gestuurd en daardoor nog preciezer en veiliger. Waardoor de kans op complicaties tot het minimum gedaald is. Het voordeel van de IntraLase behandeling is de snelle herstel periode, binnen 2 dagen is het zicht volledig hersteld en gaan mensen weer aan het werk.

Zeer ervaren oogarts

De oogarts drs. Rolf Zandbergen heeft al meer dan 25.000 succesvolle ooglaserbehandelingen uitgevoerd. En is de grondlegger van de nieuwste en veiligste manier van ooglaseren, de IntraLasik Femtosecond.
Door de ontwikkelingen op het gebied van ooglaseren nauw te volgen zijn de zijn de oogartsenteams op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ooglaseren. Wilt u kennis maken met onze werkwijze en onze oogartsen? Maak een afspraak voor een uitgebreid ooglaser vooronderzoek om te kijken of uw ogen in aanmerking komen voor het ooglaseren.

Vision Ooglaseren wordt uitstekend beoordeeld

De ooglaser klinieken van Vision Ooglaseren worden op onafhankelijke vergelijkingssites als uitstekend beoordeeld. Veel tevreden mensen gingen u voor met een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren.

Reacties zijn gesloten.