Veilig ooglaseren voor de scherpste prijs van Nederland

Altijd al door het leven willen gaan zonder bril of contactlenzen, maar nooit de stap gezet om het ook echt te doen? Dan is dit dé mogelijkheid voor u. Bij Vision Ooglaseren profiteren onze klanten van de actiekorting die geldig is voor de meest veilige manier van ooglaseren, de Intralasik Femtosecond ooglaserbehandeling.
Waarom Vision Ooglaseren?

Veiligste manier van ooglaseren: de IntraLasik Femtosecond methode

  • Zeer ervaren NOG en BIG geregistreerde oogartsen.
  • Resultaat van behandeling wordt door onze klanten beoordeeld met een 9.4!
  • Werkzaam met de meest geavanceerde technische ooglaser apparatuur.
  • Vanwege grote aantal behandelingen de scherpste prijs van Nederland.

Vergoedingen ooglaseren 2013

Bovenop de zomerkorting vergoeden veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten voor een ooglaserbehandeling. Deze vergoeding is een gunstige ontwikkeling voor u, omdat een ooglaserbehandeling voor u dan nog meer toegankelijk is. Of uw zorgverzekeraar een vergoeding aanbiedt bij Vision Ooglaseren is afhankelijk van uw zorgpakket, daarvoor kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Klanttevredenheidsonderzoek 2013

Om de kwaliteit van onze ooglaserbehandelingen te kunnen waarborgen heeft Vision Ooglaseren een klanttevredenheidsonderzoek afgenomen. De resultaten geven voor u een duidelijk beeld over Vision Ooglaseren. Bekijk hier het Klanttevredenheidsonderzoek

Reacties zijn gesloten.