Consumentenervaringen bij Vision ooglaseren

De ervaringen van onze cliënten willen wij graag met u delen. Deze ervaringen vertellen hoe een ooglaser behandeling in z’n werk gaat. Daarom hebben wij een aantal van onze cliënten gevraagd om hun ervaring te delen. Hopelijk geven hun verhalen u meer inzicht in ooglaseren, zodat u weet wat u kunt verwachten op het moment dat u een ooglaser behandeling ondergaat.

Is een ooglaserbehandeling iets voor u?

Vaak lopen mensen al maanden of misschien zelfs jaren met het idee om hun ogen te laten laseren. Alle voor-en nadelen worden afgewogen, een ooglaserbehandeling onderga je immers niet zomaar. Vaak hebben de voordelen de overhand: s’ochtends direct scherp zien, geen gedoe meer met zwemmen of sporten en nooit meer een bril en/of lenzen te hoeven kopen. Het obstakel waar sommige mensen tegen aanlopen is de angst voor de ooglaser behandeling.
Saskia Verburgh gaf aan erg op te zien tegen een ooglaserbehandeling. Uiteindelijk heeft ze toch doorgezet, ‘Via een vriendin ben ik bij Vision Ooglaseren gekomen. Zij hebben mijn angst weggenomen.’ Ook bij Gerard Zijlstra speelde angst een rol, ’Ik vond het ooglaseren eng,’ geeft hij toe. Maar uiteindelijk heeft ook hij de beslissing genomen om toch de ooglaserbehandeling te ondergaan. Waarom? ‘Ik ben vooraf zeer goed geïnformeerd’. Het duidelijk en uitgebreid beantwoorden van vragen, neemt de angst weg en sterkt het vertrouwen in de ooglaserbehandeling.
Vindt u een ooglaserbehandeling ook eng? Zorg er dan voor dat u precies weet hoe de behandeling verloopt en wat u precies op de dag zelf kan verwachten. Als u vragen heeft, schroom dan niet om de kliniek te bellen. Zij kunnen u vaak een duidelijk en onderbouwd antwoord op uw vragen te geven.

De dag van de ooglaserbehandeling

Op de dag van de ooglaserbehandeling vinden er altijd nog een aantal metingen plaats om er zeker van te zijn dat al uw gegevens kloppen tevens is er van te voren nog een gesprek met de behandeld oogarts. Vele cliënten hebben aangegeven dit als zeer prettig te ervaren; ‘Het geeft een stukje extra zekerheid.’ Vlak voor de daadwerkelijk behandeling worden er oogdruppels toegediend. Het oog is dan verdoofd en de behandeling kan van start. ‘Ik was best zenuwachtig’ geeft Roxy van Gestel toe, ‘maar het personeel van Vision Ooglaseren helpt je er goed doorheen’.
Hier sluit Gerard Zijlstra zich bij aan ‘Ik ben tijdens de behandeling erg goed begeleid.’ De behandeling zelf viel Roxy erg mee ‘Ik had het niet verwacht, maar de behandeling was totaal pijnloos’. Ook Sanne Verburgh haar behandeling verliep naar eigen zeggen goed. ‘Maar,’ geeft ze aan, ’Het eerste gedeelte van de behandeling was niet echt prettig.’ Dit gold overigens alleen voor het eerste gedeelte van de behandeling, de rest stelde volgens Sanne niet veel voor. Na afloop van de behandeling is er direct een nacontrole.

Het resultaat van de ooglaser behandeling: scherp zicht!

De dag naar de behandeling is er nog een nacontrole. Edward Zijlstra geeft aan dat hij de nacontroles als zeer zinvol heeft ervaren. “De nacontroles worden zorgvuldig uitgevoerd’. Nadat de behandeling achter de rug is, is het tijd om te genieten van de vrijheid van een leven zonder bril of lenzen. ‘Het is zeker de moeite waard om te doen,’ aldus Sanne Verburgh. ‘Als ik nu wakker wordt kan ik mijn wekker aan de andere kant van mijn kamer lezen, en mijn kamer is best groot!’ Het herstel na de behandeling verschilt per persoon. Sommige mensen zien direct scherp, maar vaak gaan er ook een aantal weken voorbij waarbij men per dag telkens een stukje scherper ziet. Roxy van Gestel zag direct na de behandeling goed. ‘Mijn zicht was meteen scherp, van -9 naar goed zien zonder lenzen, ongelooflijk!

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in en ons ooglaser contact centrum zal binnen één werkdag reageren.

Nog meer ervaringen?

Bekijk onze speciale ervaringen pagina, of bekijk de video’s.