Veilig ooglaseren door Nederlandse oogarts

Er zijn op dit moment vele aanbieders voor een ooglaserbehandeling. Welke kliniek is nou het beste voor uw ogen?

Het is voor u van belang dat u goed let op de volgende punten; ervaring van de oogarts, welke methodes kan de kliniek aanbieden, wat voor garantie geeft de ooglaserbehandeling en hoe wordt de kliniek beoordeeld.

Nederlandse oogarts

Bij Vision Ooglaseren in Amsterdam worden uw ogen behandeld door de Nederlandse oogarts drs. Rolf Zandbergen. Deze oogarts wordt gezien als meest vooraanstaande refractiechirurg in Nederland. Tevens heeft Rolf Zandbergen de veiligste en modernste manier van ooglaseren in Nederland geïntroduceerd en was hij de eerste oogarts in Nederland die met deze methode aan de slag ging. Voor u is het prettig dat de oogarts in het Nederlands kan communiceren met u.

Ooglasermethodes

veilig ooglaserenDe al langer bekende ooglasermethode is de Lasik behandeling. Dit is inmiddels een verouderde methode maar wordt toch nog aangeboden door verschillende ooglaserklinieken. De reden hiervoor is dat de apparatuur van de IntraLasik Femtosecond behandeling voor sommige klinieken onbetaalbaar is.
De nieuwste, veiligste en modernste manier van ooglaseren is de IntraLasik Femtosecond methode. Dit is een volledig computergestuurde ooglaserbehandeling. Het percentage complicaties ligt met deze behandeling onder de 1%.
Naast de IntraLasik Femtosecond methode biedt Vision Ooglaseren de Lasek methode aan. Deze behandeling zullen wij alleen adviseren als IntraLasik Femtosecond niet mogelijk is.

Garantie ooglaseren

U heeft maar één paar ogen, het is van belang dat wij hier zorgvuldig mee omgaan. Een ooglaserbehandeling is een ingreep waar u goed over moet nadenken. Bij Vision Ooglaseren heb je 5 jaar garantie. Wij nemen de verantwoordelijkheid dat het resultaat van de ooglaserbehandeling overeenkomt met de vooraf ingeschatte en vastgestelde gezichtsscherpte.

Klantervaringen ooglaseren

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen heeft Vision Ooglaseren een klanttevredenheidsonderzoek afgenomen. De resultaten geven voor u een duidelijk beeld over de kwaliteit en deskundigheid van Vision Ooglaseren.

Reacties zijn gesloten.