Ooglaseren voordeliger dan bril of lenzen

Een ooglaserbehandeling is een kostbare ingreep maar op de lange termijn zal het u zeker geld besparen. Wij willen u graag een aantal rekenvoorbeelden geven.

Niet alleen een scherp zicht is het enige voordeel van een ooglaserbhandeling, afhankelijk van uw situatie kan uw besparing wel oplopen tot duizenden euro’s.

Lenzen of ooglaseren

Rekenvoorbeeld – Leeftijd 25 jaar, Sterkte -3 en -2,5. 

Contactlenzen kunnen vervelend zijn. Ze vereisen een goede hygiëne, kunnen gaan irriteren en u kunt ze kwijtraken. Een ooglaserbehandeling kan u van deze ongemakken afhelpen. De kosten van een ooglaserbehandeling bedragen € 1.998,- voor beide ogen.

In onderstaand voorbeeld laten wij zien hoeveel u kwijt zult zijn voor lenzen. en hoeveel u dus zult besparen.

rekenvoorbeeld lenzen

Brillen of ooglaseren

Rekenvoorbeeld – Leeftijd 25 jaar, Sterkte -3 en -2,5.

Een bril kan onpraktisch zijn; zo kunnen de glazen beslaan, geeft de bril geen optimaal zicht, of krijgt u last van bepaalde drukpunten op de neus. Een ooglaserbehandeling zal vele malen voordeliger zijn en u heeft er de rest van uw leven plezier van.

rekenvoorbeeld bril

Conclusie ooglaseren of een bril / contactlenzen

Ooglaserbehandelingen zijn tegenwoordig veilig bewezen. De IntraLasik Femtosecond is volledig computer gestuurd. Een ooglaserbehandeling geeft een blijvend resultaat en is vele malen voordeliger dan de aanschaf van contactlenzen of een bril.

Bekijk onze ooglasertarieven