Kwaliteit ooglaseren

Uw ogen zijn van zeer grote waarde in uw leven. Bij Vision Ooglaseren staan kwaliteit, zorg en deskundigheid centraal. Met deze drie punten garanderen wij het beste resultaat voor uw ogen. Uw ogen zijn bij Vision Ooglaseren in vertrouwde handen.

Waarborgen kwaliteit

Om de kwaliteit van onze behandeling te kunnen waarborgen hebben wij een onderzoek gehouden onder de klanten die bij ons behandeld zijn.

Kwaliteitskeurmerken Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren stelt hoge eisen aan kwaliteit. Iedereen krijgt een uitgebreid ooglaser vooronderzoek, een nauwkeurige ooglaserbehandeling en een gedegen nazorg. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met zeer ervaren en gekwalificeerde oogartsen. Onze oogartsen zijn onder andere lid van de volgende genootschappen:

NOG – Nederlands Oogheelkundig Genootschap

nog

Het Nederlands Oogheelkundig Genootschap (NOG) visiteert de refractiechirurgen in Nederland. Hierbij toetst het NOG of de chirurgen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen op het gebied van technische zorg, de bejegening van de klant en de resultaatverwerking.

NGRC – Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie

ngrcHet Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie is opgericht als werkgroep van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) in 1997. Zij stelt zich ten doel de kwaliteit van de refractiechirugie in Nederland te bewaken en te bevorderen. De leden van het NGRC zijn oogartsen die zich bezighouden met het uitvoeren van refractiechirurgische ingrepen in Nederland, en tevens lid zijn van het NOG. Het NGRC stelt richtlijnen op voor het veilig en verantwoord beoefenen van refractie chirurgie.
resultaten ooglaseren