Kosten ooglaseren

Een ooglaserbehandeling is een kostbare ingreep, aan deze eenmalige investering zit echter een onbetaalbaar voordeel; een scherp zicht zonder hulpmiddelen.

Angst voor ooglaseren

De IntraLasik Femtosecond methode is dé ooglaserbehandeling voor angstpatiënten. Deze volledig computergestuurde ooglaserbehandeling is de nieuwste en de modernste manier van ooglaseren.
Door deze manier van ooglaseren is de kans op complicaties tot het minimum beperkt en is het volledige zicht snel hersteld.

Waarom uw ogen laseren?

Het is belangrijk voor u om de voor- en nadelen van een ooglaserbehandeling goed af te wegen. De voordelen van de IntraLasik Femtosecond zijn:

  • Onmiddellijk resultaat na de ooglaserbehandeling.oogmeting
  • Korte ingreep voor een scherp zicht.
  • Zeer snel herstel na de laserbehandeling.
  • Een betaalbare oplossing voor een perfect zicht zonder hulpmiddelen.

Geen nadelige effecten op lange termijn. Op grond van langdurige ervaring kan gesteld worden dat er geen negatieve effecten op lange termijn optreden.

Ogen geschikt voor laseren?

Om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor een laserbehandeling plannen wij graag een uitgebreide ogentest met u in. Tijdens het uitgebreide ooglaser vooronderzoek gaan wij kijken welke ooglasermethode het beste bij uw ogen past.
Wij adviseren u iemand mee te nemen die u na het vooronderzoek naar huis kan brengen of om met het openbaar vervoer te komen.

Prijs ooglaseren

Ooglaserchirurgie is een kostbare ingreep. Bij Vision Ooglaseren weet u zeker dat u de meest complete ooglaserbehandeling krijgt voor een duidelijke en heldere prijs, ongeacht de sterkte van uw oogafwijking.
Voor de kosten van een ooglaserbehandeling kunt u een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar waar u bent aangesloten, dit kunt u nagaan bij uw verzekeraar.