Betrouwbaar ooglaseren

Veel mensen twijfelen over een ooglaserbehandeling. Een ooglaserbehandeling is niet voor iedereen geschikt, aan de hand van een ooglaservooronderzoek wordt er gekeken naar de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaser vooronderzoek

Wij adviseren altijd om langs te komen op een vrijblijvend vooronderzoek om de geschiktheid te testen. Tijdens een uitgebreid vooronderzoek doen wij een aantal metingen om te kijken naar de gezondheid van uw ogen. In de loop van het vooronderzoek krijgt u druppels in uw ogen waar u wazig van gaat zien, neem daarom iemand mee om u naar huis te rijden of kom met het openbaar vervoer.

IntraLasik Femtosecond

Toonaangevende organisaties in USA als NASA en de Amerikaanse luchtmacht voeren bij astronauten, piloten en andere militair personeel uitsluitend IntraLasik Femtosecond uit. De manier van ooglaseren is volledig computergestuurd en het flapje creëren duurt slechts 22 seconden.

Voordelen IntraLasik Femtosecond

  • Mogelijk sterke cilinders te corrigeren
  • In staat dun hoornvlies te behandelen
  • Ook geschikt voor hogere oogafwijkingen
  • Veilig en nauwkeurig door computer
  • Weinig tot geen complicaties
  • Betere resultaten

Ooglaserbehandeling stap voor stap

intralasikVoor de ooglaserbehandeling van start gaat heeft u eerst nog een gesprek met de oogarts en een medewerker van Vision Ooglaseren om de ooglaserbehandeling en de medicatie door te nemen.

Hierna volgen onderstaande stappen:
1. Het oog wordt voor de behandeling verdoofd door middel van een oogdruppel.
2. Het flapje wordt door middel van de laser techniek gecreëerd.
3. Het flapje wordt opzij geschoven.
4. De laser gaat uw oog corrigeren.
5. Het flapje wordt terug geschoven.
6. Het herstel van de ooglaserbehandeling kan beginnen.

Na de ooglaserbehandeling heeft u binnen 48 uur het volledige zicht terug. Onze ervaring is dat mensen kort na de behandeling alweer kunnen zien maar het zicht wazig is.