Angst voor ooglaseren

Het ondergaan van een ooglaserbehandeling is een weloverwogen beslissing waar u goed over moet nadenken. Het kan zijn dat u angst heeft voor ernstige complicaties of onzeker bent over de gevolgen op lange termijn. Deze angst komt vaak uit geruchten en onjuiste informatie op internet. De angst voor ooglaseren is vaak ongegrond vooral door middel van de modernste ooglasermethode, IntraLasik Femtosecond. Bij Vision Ooglaseren zijn uw ogen in vertrouwde handen.

Hoe fijn zal het zijn om de dagelijkse bezigheden als werken, sporten en opstaan direct te beginnen zonder ergens rekening mee te houden. Wij werken altijd met de modernste en nieuwste ooglaser apparatuur om uw ogen met succes te behandelen. De IntraLasik Femtosecond zorgt ervoor dat u geen angst hoeft te hebben, de kans op complicaties tot het minimum is gezakt, onder de 1%.

IntraLasik Femtosecond

Een volledig computer gestuurde ooglaserbehandeling? Kom bij Vision Ooglaseren langs voor een vooronderzoek om de geschiktheid van uw ogen te testen. De IntraLasik methode is de veiligste manier van ooglaseren en wordt door oogartsen wereldwijd geprefereerd boven alle andere ooglaserbehandelingen.

Personalised Treatment

personalised treatmentDe Personalised Treatment is een geavanceerde vorm van ooglaseren die wij precies op uw ogen kunnen afstemmen. De voordelen van een Personalised Treatment gestuurde ooglaserbehandeling zijn:

  • Er vindt ‘tissue saving’ plaats. Er wordt dus minder hoornvlies weggelaserd dan bij een normale behandeling.
  • Meet en berekent de afwijkingen in het gezichtsvermogen 25 keer nauwkeuriger dan standaardmethodes,  waardoor het mogelijk is een beter gezichtsvermogen te hebben na de behandeling dan ervoor met bril of lenzen.
  • 98% van de patiënten behaalden 6/6 gezichtsvermogen of beter dan met standaard behandelingsmethodes.
  • Verbeterde kwaliteit en consistentie van gezichtsvermogen bij verschillend licht. In een klinische studie waren vier keer zoveel mensen zeer tevreden met hun nachtelijke zichtscherpte na  de procedure vergeleken met hun nachtelijke zichtscherpte met bril of lenzen.
  • Irisregistratie biedt u verbeterde nauwkeurigheid en klinische resultaten.

Waarom een Personalised Treatment?

De Personalised Treatment is een behandeling die bij patïenten een beter zichtresultaat zal geven dan de standaard IntraLasik methode. Alle kleine imperfecties kunnen gecorrigeerd worden met deze methode in tegenstelling tot de ‘gewone’ IntraLasik methode.