Betaalbaar ooglaseren in Nederland

Ooglaseren door gespecialiseerde oogartsen in Nederland is een stuk goedkoper dan in België. Een goede reden om u eens te verdiepen in een ooglaserbehandeling in Nederland.

Bij Vision Ooglaseren in Amsterdam krijgt u dezelfde Femtolasik-behandeling. Uitgevoerd door een gespecialiseerd oogarts voor ruim 1000,- euro minder dan in België! De tarieven die wij hanteren zijn bovendien niet afhankelijk van uw oogsterkte.

Voor het vooronderzoek en de nacontroles kunt u terecht in Eindhoven, voor de behandeling zelf zult u slechts eenmalig naar Amsterdam moeten afreizen. Bij de behandeling kunt u een hotel bijboeken, bestaande uit:

  • een hotelovernachting
  • ontbijt
  • shuttleservice van en naar het hotel

Direct duidelijkheid: maak een afspraak!

Wat is de veiligste apparatuur voor uw ogen?

Om uw ogen zo goed mogelijk te behandelen, wordt bij onze ooglaserbehandeling gewerkt met Zwitserse precisie. De behandeling bestaat uit twee stappen: het flapje maken en de daadwerkelijke behandeling. Wij maken het flapje met de Ziemer Femto LDV Laser, deze is uniek in Nederland. De manier waarop de flap gecreëerd wordt is van groot belang voor het resultaat van de behandeling. De Ziemer Femto LDV Laser komt uit Zwitserland en wordt gezien als de beste ooglaser ter wereld.

Na het flapje gecreëerd te hebben, lasert de oogarts uw ogen. De Technolas 217P is een ooglaser van de nieuwste generatie, die uw oog met precisie kan behandelen en het veiligste en beste resultaat geeft.

Mesvrij en pijnvrij ooglaseren

Bij de IntraLasik Femtosecond (ofwel: Intralase, IntraLasik of Femto-Lasik) is het niet langer nodig om in uw ogen te snijden. Met deze manier van ooglaseren is er sprake van een ‘all-laser’ behandeling. Door de volledig computergestuurde ooglaserbehandeling is het mogelijk om uw ogen preciezer en veiliger te behandelen dan voorheen. De resultaten van de IntraLasik Femtosecond-methode zijn geweldig. De IntraLasik Femtosecond wordt door oogartsen wereldwijd geprefereerd boven alle andere ooglaserbehandelingen.

Ben jij geschikt voor een ooglaserbehandeling?

Dit zijn onze minimale voorwaarden om in aanmerking te komen:

  • Je bent niet zwanger of net bevallen en geeft al 3 maanden geen borstvoeding meer.
  • Je gezondheid is over het algemeen goed, zonder medische klachten.
  • Je hebt geen oogaandoeningen, waaronder staar, netvliesafwijkingen of glaucoom.

Sterkte

-13
+10 0 Links
-13
+10 0 Rechts

Leeftijd

0
99 18 Jaar