Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Betaalbaar ooglaseren in Nederland

Ooglaseren door gespecialiseerde oogartsen in Nederland is een stuk goedkoper dan in België. Een goede reden om je eens te verdiepen in een ooglaserbehandeling in Nederland.

Bij Vision Ooglaseren in Amsterdam krijg je dezelfde Femtolasik-behandeling. Uitgevoerd door een gespecialiseerd oogarts voor ruim 1000,- euro minder dan in België! De tarieven die wij hanteren zijn bovendien niet afhankelijk van jouw oogsterkte.

Voor het vooronderzoek en de nacontroles kan je terecht in Eindhoven, voor de behandeling zelf zal je slechts eenmalig naar Amsterdam moeten afreizen. Bij de behandeling kan je een hotel bijboeken, bestaande uit:

  • een hotelovernachting
  • shuttleservice van en naar het hotel

Direct duidelijkheid: maak een afspraak!

Wat is de veiligste apparatuur voor jouw ogen?

Om jouw ogen zo goed mogelijk te behandelen, wordt bij onze ooglaserbehandeling gewerkt met precisie. De behandeling bestaat uit twee stappen: het flapje maken en de daadwerkelijke behandeling. Wij maken het flapje met de VisuMax Femtosecond System Laser. De manier waarop de flap gecreëerd wordt is van groot belang voor het resultaat van de behandeling.

Na het flapje gecreëerd te hebben, lasert de oogarts jouw ogen.

Mesvrij en pijnvrij ooglaseren

Bij de IntraLasik Femtosecond (ofwel: Intralase, IntraLasik of Femto-Lasik) is het niet langer nodig om in je ogen te snijden. Met deze manier van ooglaseren is er sprake van een ‘all-laser’ behandeling. Door de volledig computergestuurde ooglaserbehandeling is het mogelijk om jouw ogen preciezer en veiliger te behandelen dan voorheen. De resultaten van de IntraLasik Femtosecond-methode zijn geweldig. De IntraLasik Femtosecond wordt door oogartsen wereldwijd geprefereerd boven alle andere ooglaserbehandelingen.