De beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Bij Vision Ooglaseren sta jij als klant altijd centraal. Wij willen niet alleen de allerbeste kwaliteit leveren, de weg naar het resultaat toe is minstens zo belangrijk. Wij hechten heel veel waarde aan perfecte service en een sfeer waarbij je je op je gemak voelt. Onze uitleg is daarom altijd zeer uitgebreid en je wordt persoonlijk begeleid gedurende het hele traject van het vooronderzoek tot en met de nacontroles. Ontzettend blij zijn wij dan ook dat onze klanten hier erg over te spreken zijn:

Lees hier nog meer beoordelingen van onze klanten.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4! Deze mooie score hebben wij niet alleen te danken aan onze service, wij worden ook geprezen om onze perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Omdat wij ons puur op ooglaseren richten, zijn wij hierin zeer ervaren en deskundig. Bovendien voeren wij veel behandelingen uit, waardoor we de prijzen ontzettend scherp kunnen houden. Er is geen enkele kliniek die ooglaserbehandelingen voor een lagere prijs aanbiedt.

Een perfecte beoordeling door de Consumentenbond

Wij zijn altijd transparant in onze communicatie. Bij ons zijn de prijzen niet alleen heel laag, we rekenen ook geen extra kosten bij hogere sterktes. Je komt bij ons dus nooit voor onverwachtse kosten te staan en bent altijd het goedkoopst uit. Dit komt ook heel goed naar voren in een artikel van de Consumentenbond uit 2015, waarin verschillende ooglaserklinieken in Nederland worden vergeleken. Vision Ooglaseren scoort perfect in het kliniekoverzicht! En dat heeft onder andere te maken met de volgende punten:

  • De zelfstandige oogkliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk.
    Zelfstandige klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg en een snelle, efficiënte en persoonlijke behandeling, waarbij je gezondheid centraal staat.
  • De oogkliniek biedt meerdere behandelingen aan en kan mede daardoor maatwerk leveren.
  • Er is transparantie omtrent behaalde resultaten en complicaties.
  • De klant ontvangt aan het einde van de behandeling een kopie van zijn/haar medisch dossier.
  • De oogarts is NOG-gecertificeerd.
  • Op de website staan duidelijk de kosten vermeld, ook eventuele overige kosten.

Boek nu een vooronderzoek of vraag informatie aan
Ben jij geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Wij helpen je graag. Onze wachttijden zijn erg kort en de klinieken in Eindhoven en Amsterdam zijn uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Maak nu via onderstaand formulier een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek. Een informatiepakket aanvragen kan natuurlijk ook, dat doe je hier.

Boek je vooronderzoek